Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3453, Tornbjerrevej 42, Haurvig

Dette dejlige og velholdte feriehus med stråtag har en skøn beliggenhed på en uforstyrret naturgrund ca. 200 meter fra fredelige Ringkøbing Fjord. Området kendetegnes af den smukke og rolige natur, så feriehuset er helt ideelt til dig, der trænger til en afslappende ferie.

Charmerende feriehus med stråtag og fjordblik

Det flotte stråtag på feriehuset giver huset masser af charme og den helt rigtige feriestemning. Derudover er feriehuset veludstyrret, så du har alt det nødvendige til ferien. Der er fx gratis internet, en varmepumpe, der holder varmeregningen nede og en opvaskemaskine, så du ikke selv skal vaske op efter måltiderne.

Fra feriehusets køkken-alrum har du udgang til terrassen, som er lukket. Her kan du uforstyrret nyde udelivet. Enten på langs i liggestolene eller omkring havebordet til en lækker middag fra grillen.

Nyd på beliggenheden på den uforstyrrede naturgrund

Feriehuset ligger på en dejlig, uforstyrret naturgrund. Her kan du trække stikket ud for en stund og tage en pause fra hverdagens travlhed. Tag ud i den friske luft, gå en tur langs vandet eller sid i morgenkåben på terrassen med en kop kaffe og avisen. På vestsiden af hovedvejen løber en god natursti, som er oplagt til gå-, løbe- eller cykelture. Her kan du opleve den flotte natur og dyre- og fuglelivet på tætteste hold. Alt i alt et godt, gedigent feriehus, der giver plads til at nyde det enkle liv.

Hus info 2020

Soverum: 2  
Grundareal: 2,400 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 6500 m  
Boligareal: 98 m²
Byggeår: 1972
Strand: 1150 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3453 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3453 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020