Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3599, Vinterlejevej 9, Haurvig

Et rigtig dejligt og velholdt feriehus beliggende på en klitgrund med udsigt over engene og med kig til den smukke Ringkøbing Fjord. Huset har klimaanlæg og er smagfuldt og komfortabelt indrettet. Terrassen er stor og indbyder til udendørs afslapning, hygge og samvær.

Nyd de skønne omgivelser mellem hav og fjord på Holmsland Klit

Med et kig til engene og den smukke fjord, ligger dette dejlige og velholdte feriehus. Her kan du holde en dejlig afslappende ferie og rigtig lade batterierne op. Huset har alt, hvad der skal til for, at familien kan få en skøn ferie sammen.

Et velholdt feriehus med hygge og charme

Feriehuset er hyggeligt indrettet med komfortable møbler og en dejlig brændeovn, der giver hygge og varme om vinteren. Her kan hele familien samles om et brætspil, en god film eller bare slappe af efter en lang tur langs stranden. Huset har plads til 6 personer og 2 hunde. Her er gratis internet, sauna, spabad og en energibesparende varmepumpe.

Skøn stor terrasse med flot udsigt

Lad batterierne op på denne skønne store træterrasse, som omkranser det meste af huset. Herfra har du den flotteste udsigt udover engene og fjorden. På terrassen finder du naturligvis både havemøbler og en grill, hvor du på en varm sommeraften kan tilberede dagens fangst eller en god bøf.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6500 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1988
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3599 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3599 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022