Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6621, Nordsøvej 205, Søndervig

Dette lækre sommerhus i Søndervig er et godt valg til en stille og rolig ferie ved Vesterhavet. Her har I alle ingredienser til en skøn ferie ved havet. Et lyst og moderne hus med god plads til at op til 6 personer kan have en dejlig ferie. Der er rigtigt fine terrasseforhold, og I kan helt ugeneret nyde det gode vejr – og det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk.

Lækkert nyrenoveret hus med sauna og brændeovn

Med masser af bekvemmeligheder som vaskemaskine og tørretumbler, nyt køkken og bad, 3 gode soverum (2 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge) er Nordsøvej 205 det perfekte hus til ferien med familien eller et vennepar. I dette i 2019 nyrenoverede hus er rammen sat for en rigtig afslapningsferie med ture til havet, terrassetid og sofahygge ved brændenovnen. Huset er dejligt lyst og moderne indrettet med flot nyt køkken og bad, gode stilfulde møbler og med brændeovn og luft-til-luft varmepumpe er huset et godt valg hele året.

Det lækre åbne køkken gør det nemt at samle hele familien om madlavningen og borddækning. Efterfølgende klarer opvaskemaskinen resten, så der er masser af tid til en omgang ludo eller partners ved spisebordet eller hele familien samles til filmaftener i de bekvemme moderne stuemøbler. Den knitrende ild i brændeovn sørger for varme og god feriestemning hele året rundt.

Fra det store nye badeværelse er der adgang til saunaen, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Her kan I hurtigt få varmen efter en gåtur langs vandet i den friske havluft – eller måske endda en dukkert i Vesterhavet.

Ugenerede terrasseforhold og kun 500 meter til havet

Der er rigtig fine terrasseforhold og masser af hyggelige kroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god kop kaffe og nyde den vestjyske natur. Den store terrasse er tilmed afskærmet og delvist overdækket, så I kan slappe af i havemøblerne helt ugeneret og i god læ.

Kun 500 meter skiller jer fra den brede sandstrand og det dejlige Vesterhav, som er et paradis for både store og små feriegæster. Her kan I gå lange ture langs vandkanten, bade i de blå bølger på en varm sommerdag eller flyve med drage med ungerne i efterårsvinden.

Der er heller ikke langt til Søndervigs hyggelige bymidte, og de mange forretninger, gode spisesteder og diverse aktiviteter sørger for flere timers underholdning for hele familien.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1995
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6621 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6621 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022