Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2808, Bjerregårdsvej 435, Bjerregård

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav ligger dette fantastiske luksushus med plads til 6 personer. Den moderne og stilfulde indretning vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og på den lækre terrasse – med udebruser – kan det dejlige solskinsvejr nydes i fulde drag. Hunden er også tilladt her.

Femstjernet feriehus med stilfuld indretning og sauna

Feriehuset på Bjerregårdsvej 435 er opført i 2019 i flotte materialer, og den stilfulde og moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie lidt ud over det sædvanlige. De lækre møbler passer perfekt ind, og de små dekorationer skaber en hyggelig atmosfære.

De store vinduer inviterer solens lys og den vestjyske natur indenfor, og gør de flotte omgivelser endnu mere indbydende. Især i det store opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen, er der rigtig lyst og åbent. Her står også den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer gør de mørke aftentimer og regnfulde efterårsdage endnu hyggeligere.

Huset er samtidig rigtig praktisk indrettet med 2 fine badeværelser, hvoraf der fra det ene er adgang til husets sauna. Her kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness og velvære på ferien.

Lækker stor terrasse, 50 meter til stranden og udendørs bruser

Den fede træterrasse går stort set hele vejen rundt om huset, og der er masser af afskærmning, så I til enhver tid kan sidde i læ for den friske vestenvind. Nyd feriedagene i de gode havemøbler og liggestole, og følg solen rundt dagen lang på den store terrasse.

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække. Der er kun 50 meter til stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur over strandopgangen. Når I kommer hjem fra en hyggelig dag ved havet, kan I skylle fødderne rene i jeres helt egen udebruser på terrassesom kan benyttes fra april til november.

Den lokale købmand i Bjerregård kan nås på gåben, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til kaffen (og måske lidt lækkert til en hyggelig spil- eller filmaften på sofaen?)

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,283 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 115 m²
Byggeår: 2019
Strand: 50 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2808 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2808 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022