Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6623, Krattet 31, Søndervig

Krattet 31 i Søndervig er et oplagt feriehus, hvis I er en stor familie eller 2 familier, der vil nyde en ferie sammen. Feriehuset har nemlig plads til 10 personer samt 2 hunde. I dette feriehus er der masser af plads til sjov og leg – både ved fodboldbordet og i poolen. Hvis man ønsker lidt afslapning ovenpå alt det sjove, kan man nyde boblerne i spabadet og varmen i saunaen bagefter.

Pool med energibesparende varmesystem og opholdsrum med brændeovn og bordfodbold

Det fine i 2017 nyrenoverede køkken og stuen er samlet i et stort rum, og derfor fungerer disse som husets hjerte, rummet bliver opvarmet med en energibesparende varmepumpe. Dette rum samler hele familien til hyggelige stunder omkring brændeovnen – og får man lyst, kan man også udfordre hinanden i en omgang bordfodbold.

Feriehuset råder også over sit helt eget poolområde, hvor jeres indre vandhund kan blive sluppet løs – poolen opvarmes iøvrigt gennem en smart energirigtig varmepumpe. Til poolområdet hører også et dejligt boblebad og en sauna.

I kommer derfor med bestemthed ikke til at kede jer på denne ferie. Der er rig mulighed for både sjove og udfordrende aktiviteter, men også for ren afslapning og nydelse.

Ugeneret terrasse og have omgivet af det smukke klitlandskab

Feriehuset er placeret i klitternes natursmukke omgivelser. Der er 700 meter til stranden og 1400 meter til indkøbsmuligheder.

Udendørsarealerne omkring feriehuset er også værd at nævne. Her er der plads til alle – både store og små, samt dem på fire ben. Der er en ugeneret have, hvor hundene rigtig kan boltre sig, samt et gyngestativ og sandkasse til fri afbenyttelse for børnene.

Derudover er der både en afskærmet, lukket og overdækket terrasse, som man kan nyde sommerdagene på.

 

 

Hus info 2022

Soverum: 5  
Grundareal: 2,264 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 1400 m  
Boligareal: 201 m²
Byggeår: 1992
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6623 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6623 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022