Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4101, Granvej 37, Årgab

På Granvej 37 finder I dette dejlige sommerhus, som er beliggende kun 250 meter fra stranden og i gåafstand fra Hvide Sande. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet med hvidmalede vægge og lofter samt fast gulv i alle rum.

Skøn beliggenhed i Årgab

Med et par hundrede meter til den skønneste sandstrand ved Vesterhavet og tæt på surfpladsen ved Ringkøbing Fjord, er sommerhuset det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for store og små. Hvide Sande ligger en kort spadseretur fra feriehuset, og her finder du gode dagligvareforretninger og et hyggeligt shopping miljø i området omkring havnen. I sommerhalvåret kan man sejle en havne rundfart eller en tur på havet med skonnerten Maja.

Hyggeligt sommerhus til 8 feriegæster

Sommerhuset byder plads til op til 8 gæster samt 2 hunde. De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode soveværelser, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge. De resterende værelser er indrettet med enkeltsenge til en god nats søvn.

Samlingspunktet i feriehuset er stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Her kan I nyde hinandens selskab, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og skaber en hyggelig feriestemning.

Feriehuset har 1 badeærelse med gulvvarme, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset.

Afskærmet terrasse med udsigt til klitterne

Fra opholdsrummet har I direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvorfra I har en skøn udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Her kan I samles til en hyggelig aften med familien med et lækkert stykke kød fra grillen. Her kan I afslutte en god feriedag på bedste vis, mens solen går ned i vest og morgendagens aktiviteter planlægges.

 

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,375 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 97 m²
Byggeår: 1985
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4101 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4101 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022