Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4127, Mettes Bjerg 45, Årgab

I dette dejlige feriehus har man en skøn uforstyrret beliggenhed i sidste klitrække, så tæt på Vesterhavet, at bølgernes beroligende brusen høres. Huset er velholdt og har en lys og venlig indretning samt skønne terrasser omkring huset, så man kan nyde en fredelig ferie i dejlige naturomgivelser.

Tæt på klitterne og havet

Dette sommerhus har en helt uovertruffen beliggenhed på Mettes Bjerg i Årgab. Det åbne og kuperede klitlandskab er så flot omkring huset, hvor Vesterhavet er nærmeste nabo. Netop placeringen gør dette hus enestående til en dejlig familieferie, hvor man kommer væk fra hverdagens stress og jag. Og har man hunde med, vil de sikkert elske gåturene ved stranden.

Fredeligt område

Årgab er kendt som et skønt sommerhusområde, det er placeret få kilometer syd for Hvide Sande på den lille smalle tange, som ligger mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er der fred og ro, gode bade- og aktivitetsmuligheder såsom lystfiskeri og surfing samt naturligvis trave- og cykelture med hunden i den flotte natur.

Hyggeligt sommerhus

Huset er hyggeligt indrettet med dejlige store rum, så der er god plads til hele familien. Især opholdsafdelingen med køkken og stue er rummeligt, da der er loft til kip og store vinduespartier mod sydvest, der giver et godt lysindfald og udsigt over grunden, hvor der står .

Den charmerende alkove i stuen er en perfekt krog til afslapning med en bog eller en PC.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 110 m²
Byggeår: 1994
Strand: 50 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4127 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4127 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022