Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4219, Tingodden 246B, Årgab

Dejligt sommerhus i høj kvalitet med attraktiv beliggenhed tæt på Årgab Strand. Huset er omgivet af fine terrasser hvoraf en er delvis overdækket. Sommerhuset tilbyder også en lækker wellnessafdeling med både dampkabine, spabad og sauna.

Lige ved stranden i Årgab

Kun et par minutters gang fra lækker sandstrand og ca. 4 kilometer syd for Hvide Sande ligger dette flotte kvalitetssommerhus. Her er rammerne lagt for en skøn ferie, både inde og ude. Nyd den smukke natur, stranden og vandet. Gå langs stranden til Hvide Sande. Her kan du nyde en kop kaffe med udsigt til havnen og gå på opdagelse i byens forretninger. Når du kommer hjem efter en lang dag med masser af frisk luft, kan du slappe af i den kombinerede spa og dampkabine.

Smagfuld indretning

Et sommerhus bygget i kvalitetsmaterialer og med smagfuld indretning er, hvad du får, når du bor i dette skønne sommerhus. Her er plads til 6 personer i de 3 gode soveværelser, som alle er udstyret med boksmadrasser og har trægulve. Stort flot wellnessbadeværelse, med sauna, boblebad og dampkabine, samt ekstra badeværelse med brus. Veludstyret køkken, med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse med den flotte stue. Slap af og nyd den knitrende ild i brændeovnen eller hyg dig med familie eller venner i spisekrogen med en god middag. På den overdækkede terrasse er scenen sat til en god aften i hyggeligt selskab, med grillen tændt og rødvin i glasset.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2006
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4219 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4219 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022