Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4263, Mettes Bjerg 31, Årgab

Et utrolig hyggeligt feriehus med en lys og venlig indretning. Og det har en dejlig beliggenhed på en afskærmet og rolig grund, hvor der ikke er langt til klitterne og Vesterhavet. Huset har også en læfyldt, lukket og delvist overdækket terrasse mod øst, som er helt ideel hvis man har hund med.

Hyggeligt sommerhus

Et ældre sommerhus, som løbende er blevet renoveret, så det fremstår yderst charmerende og hyggeligt med gode rum, et godt køkken samt stue og badeværelse – lige hvad der skal til for at holde en god ferie.

Huset lyst og venligt indrettet, og da der ikke er højt til loftet, får man i dette hus en mere intim og autentisk sommerhusstemning.

Rolig beliggenhed

Huset ligger godt beskyttet bag træer og en klit, så man her kan nyde sin ferie helt uforstyrret. Og på grunden er der en dejlig græsplæne, som er helt perfekt til solbadning, boldspil eller leg med hunden – den helt rigtige måde at slippe hverdagens stres og jag på.

Klitter og strand

Sommerhuset er beliggende i det meget attraktive Årgab tæt på klitterne, stranden og Vesterhavet. Området er kendt for den storslåede og smukke natur samt de gode bademuligheder i både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, der også er helt ideele, hvis man gerne vil prøve forskellige former for surfing. Og er man nybegynder, er der et populært surfcenter i Årgab, så man kan komme godt fra start.

Hvide Sande

ligger få kilometer mod nord og er altid et besøg værd – både i forbindelse med indkøb, restauranter eller hvis man ønsker at fange sine egne fisk til aftensmaden.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,300 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 63 m²
Byggeår: 1960
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4263 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4263 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022