Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4300, Karen Brands Vej 145 B, Årgab

Sommerhuset på Karen Brandsvej 145 ligger på en skøn beliggenhed, midt mellem det brusende Vesterhav og Ringkøbing Fjord. Huset har 4 gode soverum og i alt plads til 8 overnattende gæster. Huset er dermed et ideelt valg for to familier eller par, der ønsker at holde ferie sammen.

Dejlig indretning med lukket terrasse

Husets spise- og opholdsstue er lyst og venligt indrettet med gode, komfortable møbler. Huset er på alle måder et dejligt fristed, hvor familien kan hygge sig og skabe gode ferieminder – både inde og ude. De lyse træbeklædte vægge og lofter løfter taget og giver en skøn fornemmelse af mere plads. Fra spisestuen er der direkte udgang til husets lukkede terrasse. Her kan I nyde ferien, udelivet og hinanden i fred og ro og uden travlhed. På terrasse har I det fulde overblik over det skønne naturområde, som huset ligger i.

Dejlig spa med stjernehimmel

Efter en dejlig lang dag ude i det fri, er det skønt at komme tilbage til huset og bare slappe af. Husets badeværelse har et dejligt stor spabad. Over spabadet skaber små lys illusionen af en smuk stjernehimmel. Hop i det varme vand, nyd roen og lyset fra nattehimlens skær.

Karen Brandsvej er et meget attraktivt feriehusområde. Med en god beliggenhed mellem hav og fjord byder området på mange oplevelser i naturen. Surfpladsen ligger i kort afstand til huset. Her kan du og famlien prøve kræfter med mange spændende aktiviteter på vandet. Derudover ligger Hvide Sande i gåafstand. Her finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter og et bredt udvalg af spændende butikker.

Karen Brandsvej – et attraktivt feriehusområde

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 1997
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4300 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4300 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022