Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4370, Tingodden 5, Årgab

Dette dejlige og velholdte feriehus ved Vesterhavet ligger på en flot naturgrund i Årgab og kun 50 meter til nærmeste købmand om sommeren. Huset ligger tæt på stranden og på campingpladsen i Årgab. Et godt valg for dig, der gerne vil have hunden med på ferien uden at gå på kompromis med kvalitet.

Et feriehus med plads til afslapning i gode omgivelser

Det flotte træhus er særdeles velholdt og fremstår lyst og indbydende. De lyse trævægge og lofter skaber sammen med de gode møbler en rigtig god sommerhusstemning.Takket være de store vinduespartier er der et utroligt flot lysindfald i stuen. Her kan I sidde i ly for vestenvinden og nyde den flotte udsigt.

I de kolde måneder er de magelige stole en yndet plads i huset, mens brændeovnen varmer huset op. Her kan I trække stikket ud, nyde duftene, naturen og hinanden.

Feriehus ved Vesterhavet med plads til hund

Damark og især vestkysten af Danmark er et perfekt rejsemål for dig, der gerne vil have familiens hund eller hunde med på ferien. Årgab er et naturskønt område med masser af plads og gode stier. Her kan I gå lange ture langs vandet og nyde den friske luft og de åbne vidder. I dette feriehus har du mulighed for at tage op til to hunde med – helt gratis.

Oplevelser for hele familien

Feriehuset ligger i et attraktivt område med mange muligheder for både store og små. En lille køretur fra huset finder i Hvide Sande, der ligger midt på Holmsland Klit. Her kan I året rundt købe friske fisk og opleve livet i et fiskersamfund. Stranden ved Hvide Sande er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste. Her kan I se hvidt sand så langt, øjet rækker. Der er desuden barnevogns- og kørestolsvenlig adgang helt ned til stranden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 3,302 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 87 m²
Byggeår: 2000
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4370 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4370 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022