Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4391, Tingodden 17, Årgab

Dette dejlige feriehus er indbegrebet af sommerhusferie. Det har en god beliggenhed på en flot naturgrund tæt på stranden, og da det er enkelt indrettet, giver det plads til det væsentlige: naturen og samværet med familien. Til huset hører et Apple Tv med Netflix, en stor udestue og stor terrasse.

Flot beliggheden på naturgrund tæt ved stranden

Sommerhuset er med sin skønne beliggenhed og de store vinduespartier en åben dør til naturen. Et læsted, der inviterer naturen indenfor. Uanset om du gæster huset i de varme sommermåneder eller i vinterhalvåret, så får du en følelse af at være ét med naturen. Det giver plads til, at du kan nyde stilheden, ilden, det lune tæppe og samspillet med naturen. Her bliver sanseapparatet aktiveret af naturen og de rolige omgivelser, og du kan slappe af sammen med familien.

Huset har en dejlig beliggenhed bare 200 meter fra stranden, så der er rig mulighed for at tage en frisk morgendukkert i Vesterhavet.

Udestuen forlænger sæsonen

Feriehusets store udestue forlænger sæsonen. Her kan I trække indenfor, når mørket falder på, eller når vejr og vind ikke tillader at sidde ude på den dejlige træterrasse. Og herfra har du udsigt over det fantastisk smukke og bølgende klitlandskab. Til feriehuset hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 60 m²
Byggeår: 1983
Strand: 200 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4391 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4391 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022