Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4643, Tingodden 150, Årgab

Et flot og renoveret luksushus med 18 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg. Et skønt og rummeligt hus tæt på stranden i Årgab. Dette velindrettede hus har alt hvad der hører til en vellykket ferie. Huset er også praktisk indrettet hvis man er 2 familier der rejser sammen.

Poolhus tæt på stranden

Et virkeligt dejligt og rummeligt luksus sommerhus med swimmingpool til hele 12 personer. Husets hjerte er den store opholdsstue, som står i åben forbindelse med det rummelige køkken, der er indrettet med alt i hårde hvidevarer, Stuen er flot møbleret med bla. bordfodbold og herfra er der adgang til husets aktivitetsafdeling, hvor der er 18 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg, boblebad og adgang til sauna. Der er to soveafdelinger i huset, begge med eget badeværelse. Soveværelserne er alle indrettet med boksmadrasser. Her er endvidere gratis trådløst internet i huset.

Dejlig beliggenhed i Årgab

Huset har en virkelig dejlig beliggenhed på en naturgrund i Årgab, kun et par hundrede meter fra den flotte sandstrand. Rundt om huset er der flere terrasser, både afskærmede og lukket, så her kan du altid finde et læfyldt hjørne, hvor du kan slappe af med en god bog eller blot nyde lyden af havet og den salte duft. Terrassen har havemøbler, liggestole og grill. Når ungerne bliver trætte af swimmingpoolen, kan de muntre sig i sandkassen eller på gyngen. Som et ekstra plus har Tingodden 150 også en flot beachvollybane.

Læs mere om 12 personers sommerhus

Hus info 2022

Soverum: 6  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 12  
Indkøb: 5500 m  
Boligareal: 209 m²
Byggeår: 1992
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4643 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4643 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022