Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus F4577, Æ Gammel Havn 47 Båd 3, Hvide Sande

Fantastisk lækker husbåd, idyllisk beliggende i en lille havn centralt i Hvide Sande. Båden er indrettet i 2 etager. I stueplan er der køkken/alrum, 2 badeværelser og Master Bedroom med skøn panoramaudsigt over vandet. På 1. sal finder I en stor stue med udgang til terrasse samt 2 værelser.

Anderledes ferie på en husbåd

Ferie på en husbåd kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er en oplevelse helt i særklasse. Man bor på vandet, og har alligevel alle faciliteter som i et luksus sommerhus, fantastisk udsigt og er tæt på bylivet med butikker og restauranter. Husbåden er bygget i 2005, er på 105 m2 og ligger i den hyggelige “Tyskerhavn” i Hvide Sande. Der er 3 soveværelser. Et Master Bedroom med gulvtæppe og dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og et med en mindre dobbelt seng. Ovenpå finder I den flotte og hyggeligt indrettede stue med en fantastisk udsigt over havn og fjord. Her er der fladskærms-TV, DVD-afspiller og en flot og dekorativ brændeovn. I stueetagen finder I husets 2 badeværelser. Et med bruseniche, gulvvarme og sauna, og et andet med bruseniche, gulvvarme og et lækker hjørnespabad. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler. Der er gratis trådløst internet. Hund er velkommen ombord.

Terrasser og havnemiljø

Der er 2 skønne terrasser på husbåden. En sydvendt i forbindelse med indgangspartiet, og en lukket terrasse på 1. sal med enestående panoramaudsigt over byen, havnen og Ringkøbing Fjord.

En veltilberedt grillmiddag på gasgrillen, en aftendrink med solnedgangen over Hvide Sande by, må være balsam for krop og sjæl.

Hvide Sande

Byen Hvide Sande er en yndet feriedestination. Her er både smuk natur og gode indkøbsmuligheder. Med Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden ligger Hvide Sande ideelt placeret midt på landtangen. Er man til lystfiskeri, er slusen i Hvide Sande det helt rigtig sted. Den ligger kun ca. 1000 m væk fra husbåden. I den nordlige ende af Hvide Sande er der for de vandsportsinteresserede, Aqua Sports Zone, hvor der kan windsurfes og stås på vandski i kabeldrevet vandskipark.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 2005
Strand: 1150 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4577 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4577 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022