Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus G5375, Fyrmarken 37, Nr. Lyngvig

Pragtfuldt beliggende sommerhus, hvor din hund også er velkommen. Huset ligger i noget af den flotteste natur Danmark kan byde på, og fra den lukkede terrasse er der udsigt til de store fredede områder ved Nr. Lyngvig Fyr.

Plads til mange

Søger du et rummeligt sommerhus, hvor hele familien med hund kan holde ferie sammen i dejlige omgivelser, så er dette hus måske det helt rette. Huset har hele 4 soverum med i alt 8 sovepladser. Her er også 2 gode badeværelser, det ene indrettet med boblebad og sauna. I stuen er der åbent til kip og flot lysindfald gennem terrassepartiet. Hyggelig indretning med komfortable møbler og brændeovn. Fra stuen, der står i åben forbindelse med køkkenet, er der udgang til den store lukkede og delvist overdækkede terrasse, hvorfra udsigten er fantastisk.

Dejlig beliggenhed

Din hund vil elske den skønne beliggenhed på en naturgrund direkte op til det store hedeområde ved Nr. Lyngvig Fyr. Her er mulighed for lange traveture i klitterne og på heden, og huset ligger kun få minutters kørsel fra Hvide Sande.

Et godt udgangspunkt for en dejlig familieferie i Danmark.

 

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,210 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 127 m²
Byggeår: 2002
Strand: 750 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5375 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5375 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022