Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus G5563, Anker Eskildsens Vej 36, Nr. Lyngvig

Utroligt flot og meget velindrettet luksussommerhus bygget med fokus på kvalitet. Brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære og i spaen er der ren afslapning langt væk fra den travle hverdag. Fra den østvendte terrasse er der en skøn udsigt over det åbne landskab og til Ringkøbing Fjord.

Dejligt sommerhus med sauna til ren hygge 

De store vinduespartier giver masser af dagslys i sommerhuset. Fra opholdsrummet har du en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord, som du også kan nyde ved morgenmaden. I det store køkken kan feriekokken slå sig løs, naturligvis med hjælpe fra eventuelle små feriekokke. I husets bryggers er der god plads til overtøjet og vandrestøvlerne. Efter en god vandretur kan I tage en tur i saunaen for at blive varmet godt igennem.

Lukket og delvist overdækket terrasse

Der er en god terrasse tilhørende huset. Den er placeret mod øst, som på vestkysten ofte er lige med læ, især ved den delvist overdækkede del af terrassen. Her kan I tilbringe dejlige grillaftener med familien eller venner. I kan også bare nyde solen på liggestolene, imens børnene leger i husets sandkasse og dine hunde vil helt sikkert finde et skønt sted.

Også elbilen er der tænkt på, på Anker Eskildsens Vej 36. Huset har sin egen ladestander samt ledning med til elbil, så I kan lade bilen op, mens I går en lang tud på stranden og ikke skal tænke på at finde et offentligt sted at lade. 

Naturgrund med udsigt til Nr. Lyngvig Fyr

Den åbne 1604 m2 store naturgrund skaber en fantastisk udsigt over landskabet og fjorden rigtig god. Nr. Lyngvig fyr kan ses fra husets grund mod vest. Når I alligevel tager en tur til stranden, kan I godt besøge den lille shop og se udstillingen ovenpå. Har I lyst til at varme jer lidt, kan I nyde en kop varm chokolade i caféen. Og børnene kan bruge deres kræfter på den skønne naturlegeplads. 

Der er ca. 5 km til Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for shopping, restaurantbesøg eller gode steder at fiske for den aktive lystfisker.

Vesterhavet er ca. 1.400 m fra huset, og her er der naturligvis mulighed for mange og lange traveture, i den fantastiske natur.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,604 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 108 m²
Byggeår: 2009
Strand: 1400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5563 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5563 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022