Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5210, Opstrupsvej 22, Klegod

Dette flotte og gennemgribende renoverede sommerhus ligger i Klegod. Her bor du i et roligt område i et virkeligt flot og smagfuldt hus, der har alt hvad man behøver på den perfekte ferie.

Hyggelig og moderne sommerhus

Hold din ferie i dette dejlige sommerhus i Klegod. Huset er gennem renoveret og her er tænkt på det meste. Sommerhuset har 3 værelser og plads til i alt 6 personer. Alle værelser er udstyret med gode boksmadrasser. Badeværelset er ligesom resten af huset pænt og smagfuldt indrettet, har bruser og gulvvarme og indgang til en lille sauna.

Stuen er lys og moderne indrettet, med lækre møbler, indbygget brændeovn, fladskærm og klinkegulv med gulvvarme. Her er åben til kip, men takket være den specielle beklædning på loftet er hyggen og den gode akustik bevaret. Det flotte køkken står i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen og er udstyret med køle- fryseskab, opvaskemaskine og mikroovn. Her er desuden gratis trådløs internetforbindelse.

God beliggenhed

Huset er beliggende på en naturlig afskærmet plænegrund og har en fin lille afskærmet terrasse med havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der opsat gynge og sandkasse og på grunden er der god plads til leg og boldspil. Klegod er et lille sommerhusområde der ligger ca. 5 minutters kørsel fra Hvide Sande og Søndervig. Snyd ikke dig selv for et besøg i byerne, hvor der også er gode indkøbsmuligheder.

Derudover ligger der en cykel og gangsti ca. 50 m fra huset, som går både til Søndervig og Hvide Sande!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1986
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5210 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5210 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022