Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus F4817, Slusen 21, Hvide Sande

På Slusen 21 i Hvide Sande ligger denne flotte ferielejlighed med udsigt ud over Ringkøbing Fjord. Her kan I holde ferie med op til 4 personer (og 2 hunde), og de to etager er rigtig velindrettede med blandt andet brændeovn, sauna og spabad. Beliggenheden er skøn, og både stranden og byen kan nås til fods.

Moderne indretning med sauna og spabad

Ferielejligheden på Slusen fordeler sig på to etager og er smagfuldt indrettet med masser af fine faciliteter. Omgivelserne er lyse og venlige, og gennem de store vinduer kan I nyde udsigten til den smukke fjord.

Der er lagt stor vægt på, at I skal kunne slappe af og nyde ferietiden. På øverste etage står brændeovnen klar til at sprede feriestemning og varme, og nedenunder kan I nyde godt af lidt ekstra wellness i saunaen og spabadet.

De praktiske faciliteter er også på plads, og med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskiner er der sørget for, at I ikke behøver at bruge for lang tid på de huslige pligter – en skøn og ukompliceret ferie.

Fantastisk beliggenhed i hjertet af Hvide Sande

Ferielejligheden har en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af den hyggelige ferieby Hvide Sande. Både fra terrassen og balkonen kan I nyde den smukke udsigt til Ringkøbing Fjord og den omkringliggende natur.

Kun 600 meter væk, på havnen i Hvide Sande, finder I den hyggelige bymidte, der har masser af fine forretninger, gode spisesteder og flere oplevelser for hele familien, især i sommertiden og ferier. I kan selvfølgelig også købe en lækker softice på en af de små iscaféer på en lun sommerdag.

Går I lidt videre, kommer I til den kilometerlange sandstrand, som med sin storslåede natur byder på unikke oplevelser både på varme solskinsdage og i de blæsende efterårsmåneder.

Hus info 2021

Soverum: 2  
Grundareal: 120 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 116 m²
Byggeår: 2005
Strand: 1100 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4817 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4817 i kvik søg boksen på forsiden.

8. 12. 2021