Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5304, Havklitvej 113, Klegod

Drømmer I om en luksusferie på vestkysten, hvor I kigger lige ud i marehalmen, mens I hører bølgebrus fra terrassen? Så er dette femstjernede feriehus på Havklitvej 113 bestemt værd at se nærmere på! Dette lækre feriehus fra 2021 byder blandt andet på dejlige terrasser samt en sauna med et stort vinduesparti, hvorfra I kigger direkte ud i klitlandskabet og den vestjyske natur. Beliggenheden er helt i top på en stor naturgrund, kun 400 meter fra Vesterhavet. 

Luksusferie ved vandet med sauna og brændeovn

I vil hurtigt føle jer hjemme i denne lækre feriebolig, som rummer plads til 6 personer og er den helt ideelle feriebolig for familien eller vennerne, der sætter pris på kvalitet og wellness. Fra I går ind i entreen, bliver I mødt af en perfekt kombination af moderne indretning og hyggelig sommerhusstil – og selvfølgelig med brændeovn.

De store ovenlysvinduespartier sørger for, at der kommer rigeligt sollys ind om dagen, og for mulighed for at kigge på en fantastisk stjernehimmel, når mørket er faldet på. Der er også ovenlys i soveværelserne, der har separate udgangsdøre lige ud til naturen. Køkkenet og opholdsrum er integreret og med direkte udgang til en dejlig, ugeneret terrasse, hvor I kan sidde og nyde morgenmaden, mens I planlægger feriens udflugter.   

Et af feriehusets highlights er den skønne sauna, hvor I kigger lige ud i naturen fra et stort vinduesparti. Her kan I rigtigt få slappet af og få ladet batterierne op. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser er der indgang til saunaen, hvorfra der er et skønt udsyn til naturen ud ad det store vinduesparti.

Feriehus med fantastisk, ugeneret beliggenhed

I får en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække i Klegod med kun 400 meter fra det brusende Vesterhav. Fra feriehusets terrasser kan I nyde de naturskønne omgivelser, mens I daser i solvognene eller samles rundt om havebordet til en lækker frokost i solen. Der er flere hyggelige lækroge, hvor I kan sidde og nyde en uforstyrret ferie i de smukkeste omgivelser. Der er også en gasgrill til rådighed.

Klegod – afvekslende natur og mange udflugtsmuligheder

Klegod er et vidunderligt naturområde og ideelt til familier, der søger ro og afslapning. Hvad enten I er til lange gåture i hedelandskabet eller blot ture på den smukke sandstrand med det fine hvide sand, byder Klegod på afvekslende naturoplevelser. Ikke langt herfra finder I fiskerbyen Hvide Sande og badebyen Søndervig, som blandt andet byder på cafeer og små hyggelige butikker samt restauranter. Begge byer nås nemt på cykel på den asfalterede cykelsti.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 104 m²
Byggeår: 2021
Strand: 100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5304 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5304 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022