Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5308, Opstrupsvej 12, Klegod

Et rigtigt dejligt feriehus med førsteklasses, uforstyrret beliggenhed på en stor plænegrund op til dejligt hedeområde. Huset er omgivet af en lukket terrasse og på plænen udenfor er der masser af plads til boldspil og leg. Perfekt til børnefamilier eller andre der bare gerne vil have fred og ro.

Uforstyrret beliggenhed

Søger du fred og ro og et dejligt feriehus, så er dette det helt rigtige. Huset ligger tilbagetrukket på en helt rolig plænegrund og direkte op af store fredede hedearealer i Klegod.

Velholdt og hyggeligt sommerhus

Den rummelige stue har godt lys indfald fra glaspartiet mod terrassen og er kombineret med køkkenet. Stuen er indrettet med gode møbler, trægulv og en dejlig brændeovn. Huset har 3 gode soverum. 1 af værelserne er indrettet med en dobbeltseng og 2 med to enkeltsenge hver. Huset har et superdejligt stort badeværelse med boblebad og indgang til sauna. Huset har desuden også et lille gæstetoilet, og i huset står en kondicykel også til rådighed.

Stor lukket terrasse

Udenomsarealerne er helt i top i dette dejlige sommerhus. Den store lukkede terrasse gør huset meget velegnet, hvis du har små børn eller din hund med på ferie. Huset beliggenhed er utrolig dejlig og her er masser af plads at boltre sig på. Kort sagt et rigtigt godt valg til en perfekt ferie.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,004 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1998
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5308 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5308 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022