Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus H5659, Fladsbjergvej 100, Klegod

Godt og velindrettet sommerhus, fin beliggenhed på en kuperet naturgrund. Til huset hører en skøn lukket og delvist overdækket terrasse, perfekt for familier med småbørn eller hvis du medbringer hund.

Dejlig ramme om ferien hele året.

Sommerhuset har en god beliggenhed på Fladsbjergvej i Klegod, i et lettere træ bevokset og kuperet klitterræn. Der er 3 soveværelser i huset, 2 af værelserne har dobbeltsenge og det sidste har etagesenge. På badeværelset er der gulvvarme og en bruseniche samt adgang til lille sauna. I køkkenet er der en fryser på 40 L, mikroovn og opvaskemaskine. Spiseafdelingen og køkkenet er placeret i forlængelse af hinanden, og i selve stuen kan man sidde helt uforstyrret og se TV eller læse.

Hygge og afslapning

Har du lejet sommerhuset i F-sæson giver vi dig 25% rabat hvis du bliver i mindst 14 dage. Her sørger brændeovnen for hyggeligt stemning og billig opvarmning. Slap af på sofaen efter en lang dag i naturen, se en film på fladskærmen, eller hold kontakten med vennerne via den trådløse internetforbindelse.

Der er en Chromecast i sommerhuset, så I kan streame film og serier direkte fra jeres mobiler.

Gode terrasser

Mod vest og mod sydvest er der en god lukket terrasse, ideelt hvis man har børn eller hund med. Mod syd er der en skøn terrasse, som ligger dejligt og ugenert placeret i landskabet, og hvor man kan være helt sig selv. Der er mulighed for masser af sol, samt læ, hvis vinden kommer fra vest. Mod øst er der en mindre terrasse, som er perfekt til morgen kaffen. På naturgrunden er der en gynge og en sandkasse. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i sommerhuset.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1984
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5659 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5659 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022