Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5838, Opstrupsvej 2B, Klegod

På Opstrupsvej 2B finder I dette dejlige, store feriehus med stråtag, som er hyggeligt og velindrettet. Det er opført i de bedste materialer og tilbyder masser af komfort og udstyr. Der er bl.a. en hems hvor de mindste i familien kan hygge sig, et stort flot badeværelse med både spabad og sauna, og en skøn lukket terrasse mod sydøst, som er perfekt at sidde og slappe af på og nyde den vestjyske natur.

Et charmerende feriehus i Klegod med stråtag

Et lækkert feriehus fra 2006 i Klegod, som kan danne en dejlig ramme om en god ferie året rundt. Det er opført i mursten og med stråtag, og den gode isolering sørger for, at huset er lunt i de køligere perioder og køligt i varmere perioder.

Derudover er der to gode badeværelser, hvoraf det store har både spa og sauna, så I virkelig kan slappe af og få ladt batterierne op. I stuen er der et flot træloft til kip og med synlige bjælker, som giver huset særlig karakter. På køligere dage kan I tænde op i husets brændeovn, som er centralt palceret i boligen. 

Der er en god hems, som er velegnet til børn og spil

Hvis børnene ønsker at være for sig selv eller spille spil, mens de voksne snakker, er hemsen helt ideel. Huset har praktiske klinkegulvemed gulvvarme i køkken og stuen, så her er det ingen sag at have børn med. Den flotte brændeovn skaber både en god varme og masser af hygge i stuen, og efter en tur til havet er der dømt rigtig ferie med den tændt og god musik i baggrunden.

En rigtig god og helt lukket terrasse

Den lukkede terrasse er perfekt, især for familien med mindre børn med. Derudover giver den også familien privatliv.

Klegod – et skønt naturområde

Området som sommerhuset Opstrupsvej 2B ligger i, er et skønt naturområde. Det gode stisystem i området er eftertragtet og oplagt til både vandreture og cykelture.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 101 m²
Byggeår: 2006
Strand: 950 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5838 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5838 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022