Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5891, Kræ Degns Vej 35, Klegod

Et rigtigt hyggeligt og meget flot og velholdt sommerhus, med uforstyrret beliggenhed på Kræ Degns Vej 35, tæt på stranden. Huset er gennemgribende renoveret i lyse nordiske farver, og rigtig flot vedligeholdt. Her er en stor flot afskærmet terrasse på husets 3 sider, så du altid kan finde en læfyldt plet. 1 Hund er tilladt. 

Ferie på 1. klasse i velholdt sommerhus

Hold din ferie i dette skønne sommerhus i Klegod tæt på stranden og tæt på Hvide Sande. Her er alt hvad du har brug for, sommer eller vinter, til en rigtig dejlig ferie. Huset er ekstremt velholdt og gennemgribende renoveret. Her er skønt og hyggeligt opholdsrum med loft til kip, i åben forbindelse med det lille veludstyrede køkken.

I stuen er der en fin brændeovn der kan giver varme og hyggelig stemning. Gratis internet forbindelse og fladskærms-TV med tyske og danske gratis kanaler. 2 rigtig gode soveværelser med boksmadrasser og skabe, samt et værelse med 2 senge på hemsen.

Fine terrasser

Nyd den friske luft og solen på den sydvendte terrasse, lyt til suset fra Vesterhavet eller find en læfyldt plet mod øst. Mulighederne er mange. Huset er omgivet af fine afskærmede terrasser, og mod syd er terrassen delvist overdækket. Her er gode havemøbler med hynder og en grill til en hyggelig aften sammen med familie eller venner.

Naturstien i nærheden slynger sig hele vejen fra Nymindegab, gennem Hvide Sande og til Søndervig i Nord. Nyd naturen og roen på ruten og besøg Hvide Sande og den livlige havn, eller tag en tur til Søndervig med de mange små butikker.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 66 m²
Byggeår: 1978
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5891 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5891 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022