Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6277, Krattet 8, Søndervig

Feriehuset er velholdt og hyggeligt indrettet, så det er godt egnet til en afslappende ferie med familien. Det ligger i Søndervig, så du har de spændende butikker og de gode spisesteder tæt på. Og samtidig bor du i gåafstand til Vesterhavet og den skønne sandstrand.

Charmerende feriehus med stor badeværelse og spabad

Feriehuset rummer en dejlig atmosfære med ‘hjemlig hygge’ og ‘ægte feriehusstemning’. Og dermed er det helt ideelt til en dejlig ferie, hvor du bare skal slappe af og tilbringe tiden med familien.

Den rummelige stue indbyder til hyggeligt samvær og sjove stunder med familien, hvor der spilles spil eller feriens udflugter planlægges. Herfra er der desuden åben forbindelse til køkkenet, hvor du har mulighed for at lave lækker feriemad eller tilbehør til grillbøfferne.

Badeværelset er dejlig stort, så du har god plads. Her har du også en dejlig sauna og et spabad, hvor du rigtig kan slappe af og mærke, at du har ferie.

En skøn lukket terrasse mod sydøst

Der er en god og helt lukket terrasse placeret omkring huset mod sydøst. Her kan mindre børn lege frit, mens mor og far nyder den afslappende ro.

En tur til Vesterhavet er altid helse for sjæl og krop for hele familien hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,280 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 1973
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6277 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6277 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022