Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6280, Nordsøvej 144, Søndervig

Et helt utrolig flot og meget smagfuldt indrettet sommerhus med den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund med udsigt til hav og fjord. Her er plads til 6 personer og 1 hund. Huset er i flere plan og ligger kun 400 meter fra Vesterhavet.

Fantastisk beliggenhed med smuk udsigt

Dette dejlige sommerhus har den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund. Fra husets ene højtbeliggende terrasse har du en ubeskrivelig smuk udsigt over havet på den ene side og fjorden og hele sommerhusområdet på den anden side. Tag en god flaske vin med op og se solen forsvinde ned i det store hav en smuk sommeraften.

Det flotte stråtægte hus ligger trygt bag ved klitterne, så selvom det blæser er der altid mulighed for at finde læ. Der er virkelig tænkt på, at der skal være mulighed for at sidde udenfor og nyde den smukke natur.

Godt indretning

Når du træder ind i dette charmerende sommerhus, føler du dig straks velkommen. Det er meget velholdt og fint indrettet. Huset har 3 etager, nederst finder du et godt brygers og et stort dejligt badeværelse. I midteretagen har du en hyggelig stue og et rigtig godt køkken/alrum, endnu et stort badeværelse og et godt lyst soveværelse. Ovenpå finder du 2 store flotte soveværelser med en hyggelig krog i mellem.

I dette hus har I desuden den luksus, at der er hele tre fjernsyn, som alle er udstyret med hver deres receiver. Således kan hvert medlem af familien få set sit yndlingsprogram.

Et fantastisk lækkert sommerhus med en helt enestående udsigt.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,550 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 118 m²
Byggeår: 1955
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6280 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6280 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022