Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6624, P Snejkers Vej 8, Søndervig

Hyggeligt og velholdt feriehus beliggende på en stor plænegrund. Herfra er der ikke langt til Søndervig eller Put-and-Take-søen hvor der kan fiskes og hygges dagen lang. Huset er lyst og venligt, har god plads til 6 personer, og er omkranset af gode afskærmede terrasser.

Søndervig

Huset ligger tæt på Søndervig, som er en lille by med rigtig mange muligheder. Der er fine tøjbutikker, gode restauranter, sjove minigolfbaner, og et stort aktivitetscenter med alt hvad hjertet begærer. Har du lyst til at fiske, er der flere muligheder omkringe Søndervig, så kast linen ud og fang aftensmaden.

Feriehus med dejlig indretning

Et hyggeligt og velholdt feriehus med plads til 6 personer fordelt på 3 værelser. Det ene er med dobbeltsenge, og de 2 andre værelser er med enkeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme og bruseniche. Stue, spisestue og køkken er i et stort åben rum, så her kan man snakke sammen, uanset hvor man sidder, og samtidigt nyde varme fra brændeovnen. Huset råder også over trådløst internet, et fladskærms-TV og DVD-afspiller.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 2,900 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 1972
Strand: 1000 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6624 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6624 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020