Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6683, Hafavej 169, Søndervig

Et virkeligt dejligt sommerhus med en skøn lukket solgård. Særdeles praktisk, hvis I har små børn med på ferie. Huset ligger på en dejlig plænegrund med masser af plads til leg og boldspil. Der er kun få minutters gang til den hyggelige badeby, Søndervig.

Nydeligt og hyggeligt indrettet sommerhus

Dette rummelige sommerhus har gennemgået en omfattende renovering og fået en helt ny afdeling med stort bryggers, bad, soveværelse og en rigtig stor hems, der kan lukkes helt til. Perfekt til familier med børn. Her plads til i alt 6 personer i 3 soveværelser. Der er 2 gode dobbeltsenge og et værelse med køjer.

Der er et dejlige nyt badeværelse med bruseniche samt et ekstra gæstetoilet. Det nyere køkken ligger i åben forbindelse med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og et stort køleskab. Stuen er indrettet med komfortable møbler, fladskærms-TV, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Fra stuen går du ned i en skøn havestue, hvorfra der er udgang til en stor lukket solgård. Til den mindst i familien er der en trip-trap stol til rådighed.

Et rigtigt godt og rummeligt sommerhus, hvor rammerne er sat til en dejlig, afslappende ferie. Der er installeret en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som airconditionanlæg om sommeren. I skuret står en stor 100 L fryser.

Søndervig lige i nærheden

Hvis du vil shoppe, fiske, spille golf eller blot slendre omkring og spise softice er Søndervig stedet. Her er næsten alt hvad hjerte kan begære af aktiviteter og afslappet feriestemning. Fra grunden er der er en herlig udsigt over den nærliggende golfbane.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1968
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6683 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6683 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022