Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6720, Marehalmen 56, Søndervig

Romantisk sommerhus i klassisk design, men i en moderne og eksklusiv udgave, beliggende på en herlig naturgrund ikke langt fra havet og tæt på Søndervig. I Søndervig finder du masser af fine butikker og restauranter, golfbane, samt fitness og Bowlingcenter.

En dejlig ferie i Søndervig

Huset ligger tæt på Vesterhavet på en herlig naturgrund og med et flot kig udover området. En stor dejlig terrasse omkranser dette flotte røde hus.

Klassisk og moderne sommerhus

Huset har 3 gode og lyse soveværelser. Et stort badeværelse med vaskemaskine. Centreret i huset ligger stue og køkken/alrum, et stort og flot rum med masser af lys. Fra stuen kan man åbne de to terrasse døre og stuen fortsætter ud til en skøn, overdækket terrasse. Uanset hvor vinden kommer fra kan man altid finde læ, da terrassen fortsætter hele vejen rundt om huset.

Ferie med gå ture, golf eller shopping

Er du til havet og lange gå ture, så ligger huset kun 350 meter fra Vesterhavet. Her er strand og vand så langt øjet rækker. Shopping, så går turen til Søndervig, hvor der findes fine butikker til både børn og voksne. Golfbanen ligger lige ved Søndervig.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,112 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 84 m²
Byggeår: 2011
Strand: 350 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6720 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6720 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022