Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6830, Lodbergsvej 375, Søndervig

Et virkeligt lækkert sommerhus i Søndervig, opført i de bedste materialer. Huset er lyst og rummeligt og smagfuldt indretttet. Her er masser af komfort, bl.a. sauna og boblebad. Huset ligger tæt på stranden i Søndervig og tæt på strøget, hvor der er gode shoppingmuligheder.

Midt i det hele

Dette flotte luksussommerhus har alt hvad man kan ønske sig på en vellykket ferie. Huset ligger centralt i Søndervig, men alligevel kun få hundrede meter fra den flotte sandstrand. I kort afstand fra huset finder du Søndervigs spændende og udfordrende golfbane. Her er også gode indkøbsmuligheder, både dagligvarer og specialbutikker.

Meget velindrettet

Det flotte hus har 3 soveværelser, med plads til i alt 6 personer og en hems med 2 ekstra sovepladser. Alle soveværelser er indrettet med gode boksmadrasser og skabe. Alle værelserne har trægulve. Huset har 2 flotte badeværelser med gulvvarme. Her er sauna og et af badeværelserne har desuden boblebad. Moderne indrettet køkken med kogeø, opvaskemaskine, stor fryser og mikroovnog Quooker. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er lækkert indrettet med komfortable møbler, fladskærm og brændeovn samt loft åbent til kip. Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe, centralstøvsuger og gratis trådløst internet. Til de mindste er det barneseng og barnestol.

Afskærmet terrasse

Nyd den friske luft på den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 2012
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6830 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6830 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022