Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6434, Skovdalen 12, Houvig

Et rigtigt dejligt og velholdt træhus i Houvig med en hyggelig og fin indretning. Huset er omgivet af en stor terrasse og ligger på en helt lukket grund, så du i fred og ro kan nyde ferien. Kun 500 meter herfra finder du Vesterhavet.

Houvig – Skovdalen

Skovdalen ligger i Houvig nord for Søndervig i et smukt hedeområde mellem hav og fjord. Området indbyder til lange gåture langs det smukke og til tider barske Vesterhav. Tag børnene i hånden og udforsk de store bunkers der ligger overalt på stranden, her kan man få flere timer til at gå, alt i mens den friske luft bare strømmer igennem kroppen.

Wellness og hygge

Et dejligt og velholdt træhus med en fin og hyggelig indretning. 4 små hyggelige værelser med dobbeltsenge råder huset over, alle med fine små detaljer. I den ene ende af huset finder du et super dejligt spa bad med plads til 4 personer, en stor sauna og et dejligt lyst badeværelse. Udover dette, har huset yderligere et badeværelse med bad. Stuen er hyggeligt indrettet med åben forbindelse til spisestue og køkken. Brændeovnen giver en skøn varme og masser af hygge til hele huset.

Fredelige omgivelser og en dejlig terrasse

Huset er omgivet af en stor terrasse med mulighed for at finde læ uanset hvor vinden kommer fra. Grunden er naturligt afskærmet af træer og buske så man kan nyde dagen og solen uforstyret. Trods nogle høje træer, har solen ingen problemer med at komme ned til huset. Til de små er der gynge og sandkasse.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,299 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 1967
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6434 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6434 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022