Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6511, Sneppedalen 78, Houvig

Et rigtigt dejligt feriehus I Houvig, med lys og venlig indretning. Stor åben og delvist overdækket terrasse. Huset har en skøn beliggenhed med kun få minutters gang fra stranden. Området indbyder til lange gå ture i det fredfyldte hedeområde eller langs stranden. Sommerhuset huser plads til 7 personer, og jeres firbenede ven er også mere end velkommen. 

God beliggende i smukke omgivelser

I hedeområdet Houvig mellem hav og Fjord ligger Sneppedalen 78, i et lettere kuperet terræn. Her er smukke omgivelser der indbyder til lange gåture i det fredfyldte hedeområde eller langs det brusende hav, hvor hunden også kan boltre sig på de endeløse strande.

Selvforkælelse i sommerhuset spa og sauna

Et rigtigt dejligt feriehus med lys og venlig indretning. 4 gode soveværelser; 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge og et værelse med en enkelt seng. Et flot badeværelse med spa og sauna, lige til at forkæle sig selv efter en tur ved havet. Køkken og spisestue ligge i åben forbindelse med hinanden så man komme hinanden ved.

Huset råder desuden over 2 stuer, den ene ligger i forlængelse af spisestuen og den anden ligger lige et par trin ned. En super hyggelig stue med brændeovn til de lidt koldere dage, som indbyder til ekstra hygge. Sommerhuset har endvidere fladskærm og trådløs internet, så I kan streame lige præcis den film eller serie, I ønsker.

200 meter til stranden og dejlig terrasse

Der er terrasse stort set på alle sider af huset, så uanset vejr og vind kan du nyde den friske havluft og måske en solspot. Du finder desuden gode havemøbler og grill til de lange sommer aftener. Så hvis vejret er til det, kan du læne dig tilbage i solsengen og nyde ferien. 

Med sommerhuset gode beliggenhed ligger havet blot 200 meter fra huset. Det kræver derfor kun få minutters gang, og så er I allerede nede ved vandkanten. Alt i alt et hyggeligt sommerhus med et helt unik beliggenhed tæt på både vand, strand og indkøbsmuligheder. 

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,100 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 97 m²
Byggeår: 1992
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6511 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6511 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022