Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6660, Klægdalen 22, Houvig

Lækkert sommerhus på 120 m2, med skøn beliggenhed tæt på stranden. Huset, der er opført i 2004, er velindrettet og smagfuldt møbleret. Her er plads til 7 personer og 2 hunde. Der hører garage med til dette dejlige sommerhus.

Rigtig dejligt sommerhus med stråtag

Dette stråtægte sommerhus er hvad de fleste forbinder med et ægte sommerhus. Der er 4 soveværelser, alle med lyse trægulve. 2 af værelserne er med dobbeltsenge, et med 2 enkelt senge og det sidste værelse med en enkeltseng. I huset er der 2 dejlige badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har desuden en lækker hjørnespa samt indgang til sauna. Køkkenet er funktionelt og veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 50 L. Stuen er stor og rummelig og smagfuldt indrettet med bl.a. en hyggekrog med brændeovn og fjernsyn. Huset har desuden en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som aircondition om sommeren. Trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler findes også i dette dejlige sommerhus.

Kuperet klitgrund tæt på Houvig strand

Houvig er kendt for dets varierede og kuperede klitlandskab. Dette sommerhus ligger midt i den skønne vestjyske natur, kun 250 m til hav og strand. Ønsker I en aktiv ferie og er golf sagen, så ligger der en helårs 27 hullers golfbane ca. 3 km fra huset.

Skønne terrasser og garage til bilen

Huset har en dejlig østvendt og læfyldt terrasse og en næsten lukket og delvist afskærmet terrasse mod syd. Her finder I naturligvis både havemøbler, liggestole og grill. De to terrasser gør det muligt at tilbringe det meste af dagen udenfor. Der hører desuden en garage til dette skønne sommerhus. Fra garagen er der direkte indgang til huset.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 5500 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2004
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6660 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6660 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022