Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6768, Troldedalen 17, Houvig

I et naturskønt område ligger dette dejlige feriehus med stråtag. Det er beliggende på en skøn klitgrund og har et dejligt og naturligt afskærmet terrasseareal, hvor man rigtig kan slappe af og nyde naturen. Huset er ligger ikke langt fra Vesterhavet, og det er tilladt at medbringe en hund.

Hyggeligt sommerhus med stråtag

I dette hyggelige sommerhus med stråtag går den moderne indretningsstil og den autentiske feriehusstemning hånd i hånd. Her er de flotte elementer såsom rå murstensvægge og synlige loftsbjælker bevaret og kombineret med moderne møbler – de helt rigtige rammer for en familieferie, hvor kvalitetstiden er i fokus.

Huset tilbyder naturligvis også moderne faciliteter såsom sauna og spa, hvor man rigtig kan forkæle sig selv og nyde nogle afslappende timer efter en god dag i den friske luft.

Og for at mindske energiomkostningerne, er der installeret en varmepumpe, der supplerer med elradiatorerne og den hyggelige brændeovn med opvarmingen.

Skønt område ved Vesterhavet

Sommerhuset ligger i Houvig, som er en attraktiv feriedestination, da området med det smukke kuperede klitlandskab er ideelt til traveture og cykelture.

Og Vesterhavet, der ikke ligger langt derfra, er fantastisk året rundt. Her findes der næsten ikke to dage, der er ens, da havet den ene dag kan være spejlblankt og den anden dag vise tænder med store brusende bølger. Mange er også vilde med at komme her om vinteren, hvor hverdagens stress og jag forsvinder efter lange gåture i den barske og vilde natur ved stranden.

Ferie med hund

Holmsland Klit er et perfekt sted for børnefamilien at holde ferie. Og det er også særdeles godt, hvis man har hund med, da der her er rig mulighed for at være ude i den friske luft og få brugt masser af energi.

Huset er også yderst velegnet til både hund og børn, da det har rengøringsvenlige gulve samt gynge og sandkasse ude ved terrassen.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,600 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 650 m  
Boligareal: 103 m²
Byggeår: 1992
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6768 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6768 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022