Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6770, Krylen 18, Houvig

Med en fantastisk skøn beliggenhed i den alleryderste klitrække kun 125 meter fra Vesterhavet finder I dette dejlige, stråtækte sommerhus. Huset har bl.a. en dobbelt carport og en god, afskærmet terrasse med smuk udsigt over området. Her er plads til 6 personer og 2 hunde på de i alt 100 m².

Et rigtigt, dansk sommerhus

Dette charmerende, stråtækte træhus er hvad de fleste forbinder med et rigtigt, dansk sommerhus. Her kan I sammen med børn og hund rigtig nyde ferien og den smukke vestjyske natur med klit, strand og vand. Huset er hyggeligt indrettet med trægulve og synlige loftsbjælker i alle rum. Der er i alt 3 soveværelser, heraf to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. I det store dejlige badeværelse er der bruseniche, gulvvarme, hjørnespabad og indgang til sauna. Derudover er der et mindre gæstetoilet. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, microovn og en 50 liters fryser. Den hyggelige stue er indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærms-TV. I har gratis trådløst internet, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe til rådighed i dette sommerhus.

Tæt på klit, strand og vand

På de mange terrasser rundt om huset har I rig mulighed for at finde læ og nyde solens stråler. Huset ligger på en 2.000 m² stor naturgrund og er det ideelle feriested for familier med børn og hunde. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Og til de mindste er der opsat gynge og sandkasse.

Houvigs smukke natur

Houvig er et skønt og kuperet område helt ud til Vesterhavet. Grundene er oftest meget store og det giver mulighed for privatliv, fred og ro. På stranden er det tydeligt at se hvilke enorme kræfter havet har. Stranden ændrer ofte karakter, men er altid smuk og åben. Lange gåture i dette område er intet mindre end fantastisk. Og helt oplagt, hvis du har din hund med på ferie.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4500 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1995
Strand: 125 m
Hunde: Ja, max 3Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6770 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6770 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022