Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6798, Sneppedalen 23, Houvig

I rolige omgivelser, men alligevel tæt på alle områdets faciliteter, ligger dette dejlige og velholdte feriehus på en skøn kombineret plænegrund og naturgrund. Huset ligger ikke langt fra Vesterhavet og den skønne strand. Det er tilladt at medbringe 2 hunde.

Smagfuldt feriehus med en moderne indretning, spa og sauna

Dette hyggelige feriehus er charmerende indrettet og man føler ikke man mangler noget i hverken køkken eller på det store badeværelse med både spa og sauna. Der er desuden en energibesparende varmepumpe. Brændeovnen er skøn efter en tur til Vesterhavet, ligesom det altid er hyggeligt med en dvd-film på fladskærms-TV’et. Der er naturligvis også gratis trådløst internet.

Rolig beliggenhed på en beskyttet naturgrund med sandkasse og gynger til børn

Grunden, der ligger i læ af omkringstående træer, er perfekt til leg for børn og hunde, ligesom der er masser af mulighed for privatliv for husets beboere. Terrassen går hele vejen rundt om huset, så der er næsten altid mulighed for sol og læ, ligesom den delvist overdækkede terrasse er velegnet til grillaftener.

Nærhed til stranden, der er et stort hit for familier med børn og hunde

Den endeløse sandstrand Houvig ligger kun 400 meter væk. Her kan du tage med din familie og / eller hunde på lange gåture. På stranden i Houvig er der stadigvæk mange bunkere, og det er fascinerende at se hvordan Vesterhavet har flyttet de store kolosser, som samtidigt giver en fantastisk udsigt i historien.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,235 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2004
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6798 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6798 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022