Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6859, Mågedalen 57, Houvig

Godt beliggende sommerhus i Houvig, tæt på Vesterhavet. Der er 8 sovepladser i huset, som desuden byder på spa, sauna, fladskærms-TV og gratis trådløst internet. Huset er godt indrettet, og er bygget i flere niveauer. Der er 2 badeværelser i huset og flere terrasser omkring huset.

Velindrettet sommerhus

Der er 4 soveværelser i dette sommerhus, 2 i hver ende af huset, hvilket er ideelt hvis 2 familier tager på ferie sammen. 2 af værelserne er indrettet med dobbeltseng, et har 2 enkeltsenge og det sidste værelse, som altid er populært hos børnene, er udstyret med en enkeltseng og en madras på en hems . De 2 badeværelser har begge bruseniche og gulvvarme. I det store badeværelse er der desuden en 2 pers. hjørnespa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet, som er placeret midt i huset, er bl.a. udstyret med mikroovn, fryser på 80 l og en opvaskemaskine. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet, og stuen er beliggende 3 trin lavere, hvilket giver en rigtig god effekt. I stuen står der en flot brændeovn, et fladskærms-TV og en DVD.

En skøn naturgrund

Der er en skøn udsigt til klitterne fra naturgrunden og man kan ligeledes se klitterne fra den sydvendte terrasse. Der hører en gynge og en sandkasse til huset. Houvig er et dejligt og kuperet sommerhusområde. Grundende er generel større end i mange andre områder, og så er der ikke langt til det brusende Vesterhav. Huset, grunden og området er ideelt for familier med børn og hunde.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,246 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 115 m²
Byggeår: 1992
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6859 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6859 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022