Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4900, Tingodden 245, Årgab

Skønt, flot og højtbeliggende sommerhus ved 1. klitrække i Årgab. Beliggenheden giver en helt unik mulighed for at bo helt tæt på Vesterhavet, og samtidig tæt på Ringkøbing Fjord. Og der er en enestående udsigt over det smukke landskab fra næsten alle rum, som helt sikkert skal opleves.

Smuk beliggenhed

Dette sommerhus har en helt enestående beliggenhed i Årgab, som er en særdeles eftertragtet feriedestination, da man har Vesterhavet lige på den anden side af klitterne, og den smukke Ringkøbing Fjord ikke langt derfra.

Så ikke alene giver beliggenheden muligheder for at komme ud i den friske luft og nyde naturen. Den giver også en fremragende udsigt over klitlandskabet fra alle husets rum. Og de skønne afskærmede terrasser omkring huset er helt ideele til solrige dage og hyggelige grillaftener i det fri.

Så uanset vind og vejr kan man sætte sig godt til rette og nyde det særprægede vestjyske landskab.

Gunstigt sommerhus

Det er ikke kun sommerhusets beliggenhed, der er fordelagtig. Indretningen er også yderst gunstig med fokus på hygge og samvær, da køkken, stue og spisestue står i åben forbindelse med hinanden. Og her giver det store vinduesparti masser af lys og en flot udsigt.

Huset er nyere, og rummer gode moderne faciliteter såsom spabad og trådløst internet, som lige sætter prikken over i’et under en dejlig ferie.

Udlejning fra fredag til fredag

Sommerhuset har skiftedag om fredagen, så hav kuffertene pakket og kør afsted, så snart fyraftensklokkerne ringer. På den måde undgås den travle trakfik, som ellers kan opleves ved ankomst, og familien kan i stedet starte ferien ved et dejligt morgenbord.

Medbring hunden

I dette sommerhus er det også tilladt at medbringe op til to hunde, så hele familien kan være samlet. Og har man børn og hund med, er dette område helt fantastisk, da er er plads til tumlen og leg ude i den fri natur og friske luft.

Hus info 2020

Soverum: 2  
Grundareal: 11,924 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 82 m²
Byggeår: 2004
Strand: 50 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4900 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4900 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 06. 2020