Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6689, Krylen 61, Houvig

Flot kvalitetshus, der med sin unikke placering ved klitterne og flotte indretning sikrer en skøn ferie. Huset er opført i gode materialer, blev renoveret i 2013 og er udstyret med talrige faciliteter. Der iblandt 16 amp stik til opladning af el biler. Og på terrasserne omkring huset kan hele familien nyde tiden sammen i den friske havluft.

Et lækkert kvalitetshus

Dette lækre kvalitetshus ligger på den meget attraktive vej, Krylen, i Houvig. Det blev moderniseret i 2013, hvor et flot materialevalg, rengøringsvenlige klinkegulve med gulvarme samt en stilren indretning blev vægtet tungt for at give feriegæster de bedste forudsætninger for en dejlig sommerhusferie med moderne bekvemmeligheder.

Skønne terrasser

Huset har en skøn terrasse, som strækker sig omkring huset mod øst, syd og mod vest. Det gør det muligt at opholde sig på terrassen dagen lang, og nyde den friske havluft og den flotte udsigt. Både børn og hund har glæde af det smukke landskab, samt den korte afstand til Vesterhavet, som altid indbyder til en dejlig forfriskende gåtur.

Smukke Klitter

Houvig er kendt for de smukke klitter og kuperede sommerhusgrunde, som ikke alene danner en god udsigt, men også mulighed for privatliv mens man soler sig på terrassen eller nyder et lækkert måltid fra grillen med familie og venner.

Søndervig ligger kun ca. 5 km mod syd, og er altid en hyggelig destination for både indkøb og restaurantbesøg.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 110 m²
Byggeår: 1999
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6689 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6689 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022