Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2297, Dortheasvej 66, Bjerregård

Et dejligt og velholdt sommerhus, med fin beliggenhed kun få hundrede meter fra stranden. Rygning og husdyr er ikke tilladt i sommerhuset. Delvist overdækket og godt afskærmet terrasse mod syd.

Bjerregård Strand er et godt udgangspunkt

I sommerhuset bor I på landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, ca. 15 km syd for Hvide Sande. Tag en tur til Hvide Sande og spis en is mens du nyder stemningen på havnen. Her er gode specialforretninger og restauranter, og sæsonen igennem mange forskellige spændende arrangementer. Vandsport i alle afskygninger finder du også i Hvide Sande, besøg f.eks. kabelparken og prøv kræfter med vandski eller wake boarding. Er du til længere ture, er Legoland selvfølgelig et oplagt mål for store og små legebørn.

Rummelig opholdstue med brændeovn

Dette dejlige sommerhus har god plads til 6 personer, og er et dejligt udgangspunkt for en god ferie. Sommerhuset har 3 soveværelser med gode boksmadrasser og skabsplads. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt indgang til feriehusets sauna. Flot og veludstyret køkken med alt hvad du skal bruge i den daglige husholdning, bl.a. opvaskemaskine og keramisk komfur. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige stue, der er indrettet med gode møbler, fladskærm og trægulve. Hyg dig med gode venner og familie i spisekrogen eller slap af i lænestolen med en god bog, mens ilden knitrer i brændeovnen. Til sommerhuset hører også en energibesparende varmepumpe og gratis trådløst internet.

Overdækket terrasse

Fra stuen er der udgang til den sydvendte og afskærmede terrasse. Terrassen er delvist overdækket, og perfekt til en afslappende dag i skyggen eller en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,450 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 101 m²
Byggeår: 1978
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2297 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2297 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022