Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6944, Troldedalen 43, Houvig

Et hyggeligt sommerhus med en skøn placering i Houvig og med god udsigt til klitterne samt kun 350 m til Vesterhavet. Der er spa, sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine og gratis internet til rådighed. Fra huset i Houvig er der ikke langt til Søndervig Centrum. Og det er tilladt at medbringe hund.

Velbeliggende hus med opvaskemaskine og vaskemaskine

Dette sommerhus er særdeles velbeliggende i yderste klitrække, tæt på Vesterhavet, og med en god udsigt til de omkringliggende klitter. Der er 3 soveværelser i dette sommerhus. 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, og i det sidste værelse er der en køjeseng. På badeværelset er der gulvvarme samt en hjørnespa, en sauna, og en bruseniche. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med frostboks. I stuen er der et fladskærm-TV, en DVD-afspiller, en radio m/CD-afspiller, en brændeovn og gratis trådløst internet. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler. Det er tilladt at medbringe 1. stk. hund i dette sommerhus.

Lækker Terrasse tæt på klitter

Der er en lækker terrasse omkring huset, som strækker sig fra nord og mod øst samt langs huset mod syd. Den er delvist lukket, og mod øst er den delvist overdækket. Mod syd er der ofte læ at finde, og på solrige dage er der mulighed for at nyde terrassen dagen lang. Vesterhavet er kun 350 m. væk, og huset er bygget flot ind i en klit, som danner dejligt læ fra vest.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2200 m  
Boligareal: 98 m²
Byggeår: 1990
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6944 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6944 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022