Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2793, Bjerregårdsvej 103, Bjerregård

Skønt sommerhus i Bjerregård, som er veludstyret og smagfuldt møbleret. Dejlig stor terrasse i 2 niveauer. Mod nordvest har du perfekte forhold til en grillaften i solen. Og er du knap så heldig med vejrret kan du opholde dig på den dejlige overdækkede terrasse mod vest.

Skønne dage i Bjerregård

I dette dejlige sommerhus får du de helt rigtige rammer om en skøn ferie. Sommerhuset ligger på en naturlig afskærmet grund og har nogle rigtig gode afskærmede terrasseforhold. Her er også en virkelig fin overdækket terrasse, hvor den friske luft kan nydes. Mod vest ligger klitterne og den lange flotte sandstrand, som byder på smukke oplevelser og lange spadsereture. Efter en lang travetur kan du slappe af i sommerhuset, på sofaen foran brændeovnen, eller hvad med at slutte dagen af med en tur i boblebadet?

Sommerhus med plads til mange

I dette dejlige sommerhus er der plads til i alt 8 personer. Her er 3 gode soveværelser med boksmadrasser og en hyggelig lille alkove med plads til 2 børn. To fine badeværelser med gulvvarme og brus, – i det ene får du også et luksuriøst boblebad og sauna med plads til 2-3 personer. Virkelig hyggelig stue med gode møbler og rigtig hyggeligt indrettet. Stuen står i åben forbindelse med det rummelige køkken, som er blandt andet er udstyret med opvaskemaskine og mikroovn. Fra opholdsrummet er der udgang til den overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

OBS! Ingen udlejning til ungdomsgrupper

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,581 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2006
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2793 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2793 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022