Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6232, Troldedalen 21, Houvig

Et godt beliggende sommerhus i Houvig kun 250 m fra Vesterhavet og kun ca. 1500 m fra Søndervig. Huset er bygget ind i en klit og har en rigtig flot udsigt til klitterne. Huset har en swimmingpool og en sydvendt terrasse, der er godt afskærmet af den nærliggende klit. 2 hunde må medbringes.

Sommerhus med swimmingpool i Houvig

Et godt beliggende poolhus tæt på stranden. Huset er bygget ind i en klit, hvilket giver dejligt læ og en god beskyttelse mod vinden. Der er 8 sovepladser i sommerhuset fordelt på 3 soveværelser og en hems. Alle værelser er hver forsynet med en dobbeltseng. Sommerhuset er lyst og indbydende indvendigt. Der er 2 badeværelser, begge med en bruseniche og med gulvvarme. På det mindre badeværelse er der en vaskemaskine og en tørretumbler. Og på det store badeværelse er der en sauna til 4 personer. Det store badeværelse er placeret i forbindelse med poolafdelingen, hvor der er en spa til 3 personer og et lille sæt cafémøbler, hvorfra de voksne kan se børnene bade i poolen. Stuen og køkkenet har et praktisk klinkegulv. Og i stuen er der en brændeovnsindsats, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, parabol og gratis trådløst internet. Køkkenet er en del af stuen. Her er der en fryser på 60 L, en mikroovn og en opvaskemaskine.

En god læfyldt terrasse

Dette sommerhus har en god sydvendt terrasse, som er særdeles godt beskyttet af den store klit mod sydvest, som huset er bygget ind i. Klitten danner rigtig godt læ for vinden, men der er stadigvæk sol på terrassen, ligesom der er god mulighed for privatliv. Området Houvig er en meget populær feriedestination, hvor naturen er skøn og kuperet, og hvor der er mulighed for både vandre- og cykelture i det smukke landskab. Det er tilladt at medbringe 2 stk. hund i huset.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 650 m  
Boligareal: 124 m²
Byggeår: 1990
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6232 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6232 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022