Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6950, Hafavej 161, Søndervig

Et kvalitetshus i Søndervig, moderne indrettet og med en lækker udendørs spa på terrassen. Velegnet til 2 familier, tæt på byen og Vesterhavet. 4 gode soveværelser, alle med TV og DVD – også på hemsen. Internet i huset og 2 hunde tilladt.

Feriehuset, hvor alle kan slappe af og nyde ferien

Et lækkert sommerhus i en flot og moderne arkitektur og med god plads til 8 personer. Der er loft til kip i køkken og stue og store flotte vinduespartier, som gør huset særdeles indbydende. Huset rummer alle de faciliteter, man forventer i et nyere og spændende sommerhus, hvor både børn og voksne kan hygge sig sammen og separat.

En flot udespa

Der er en flot og stor udespa placeret på den sydøstlige terrasse, her er der rigelig plads til 4 personer. Den er brugbar hele året rundt og en sådan terrasse finder man ikke ved mange huse.

Skøn plænegrund

Huset ligger på en skøn plænegrund, som er meget velegnet til leg for børnene eller en rask fodboldkamp mellem de to opstillede fodboldmål. Der er også gynge og en sandkasse til de helt små. De voksne kan nyde børnenes leg fra den skønne terrasse, som er delvist overdækket mod syd.

Hund velkommen

I dette hus er det tilladt at medbringe 2 stk. hund. Huset er særdeles rengøringsvenligt, idet der er klinkegulve over hele huset. Området giver mulighed for mange skønne vandreture, Vesterhavet er kun 400 m fra huset, ligesom Søndervig centrum er inden for gåafstand. Sandskulpturene og Beach Bowl er altid et besøg værd, ligesom områdets 27 hullers golfbane ligger tæt på sommerhuset.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2008
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6950 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6950 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022