Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6953, Skovdalen 10, Houvig

Dette sommerhus ligger på en fredfyldt naturgrund i Houvig, tæt på Vesterhavet. Huset er omkranset af træer, der sørger for læ og privatliv, så man rigtig kan nyde ferielivet på de skønne lukkede terrasser mod øst og vest. På køligere dage er brændeovnen et hyggeligt samlingspunkt for hele familien.

Fredfyldt hus med brændeovn

Sommerhuset er særdeles velholdt og udstyret med moderne bekvemmeligheder, såsom gratis trådløst internet og fladskærms-tv. Huset er derfor helt ideelt til en afslappende ferie med hele familien.

Husets brændeovn, som kan nydes både fra stuen og køkkenet, sørger for en dejlig varme og hyggelig atmosfære i huset. Så hvorfor ikke sætte sig godt tilrette efter en dejlig dag ved Vesterhavet og nyde en god bog eller et spil med børnene mens brændeovnen knitrer?

Spa og sauna

Husets ene badeværelse huser en dejlig lille wellnessafdeling med hjørnespa og sauna, hvor der kan tilbringes mange timer med ren afslapning.

Derudover er der et gæstetoilet med bruseniche, så huset er meget velegnet til større børnefamilier eller to mindre familier.

Skøn lukket terrasse

Sommerhuset ligger på en fredfyldt og læfyldt naturgrund i Houvig, hvor man kan holde en dejlig ferie i egen fred og ro med familien.

Huset har to dejlige lukkede terrasser, så der er rig mulighed for at tilbringe hele dagen i solen og den friske luft. Den ene terrasse er placeret i den østlige ende af huset, så her kan man nyde både morgenmaden og frokosten i det fri. Den anden terrasse ligger vest for huset og er delvist overdækket. Denne er helt ideel til hyggelige grillaftener med Vesterhavets brusen i baggrunden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,202 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 2004
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6953 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6953 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022