Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus C3613, Sommervej 56, Skodbjerge

Et rigtigt sommerhus med den skønneste beliggenhed på en komplet uforstyrret naturgrund i det smukke klitlandskab i Skodbjerge. Her kan du nyde den smukke natur i fulde dag med bruset af Vesterhavet som baggrund.

Sommerhus med ekstra smuk beliggenhed på naturgrund

Her er det helt rigtige sommerhus for dig som søger fred og ro i dejlige omgivelser. Huset ligger på en fantastisk skøn plet i klitterne i Skodbjerge, og er charmerende indrettet i ægte sommerhus stil. Her kan du på en efterårsdag nyde den knitrende ild i brændeovnen, og blive rusket igennem ved Vesterhavet. Om sommeren kan du nyde det gode liv på terrassen med havets brusen i baggrunden.

Perfekte rammer for store og små

I det hyggelige sommehus er rammerne sat for en dejlig ferie, hvad enten I bare er 2 eller måske en lille familie. Skal du have din firbenede ven med ferie, er den også velkommen. Huset er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og gratis internetforbindelse. Slap af med en god bog og en kop kaffe i sofaen, eller spil et spil med ungerne, mens der rumsteres i køkkenet ved siden af.

I Skodbjerge er der højt til himlen og smuk natur

Her snor naturstien sig mellem sommerhusene og klitterne og gennem hedeområdet til den nærliggende havneby Hvide Sande, som altid er et besøg værd. Her er et blomstrende forretningsliv og en hyggelig og uhøjtidelig stemning. Stranden er smuk og endeløs lang, hvad enten du tager turen mod syd eller nord.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 4,280 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 68 m²
Byggeår: 1985
Strand: 400 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer C3613 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer C3613 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 08. 2020