Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6996, Holdvej 1, Søndervig

Et skønt og nybygget træhus fra 2013. Her er der god plads til familien, som ønsker et dejligt og moderne sommerhus tæt på Søndervig centrum og Vesterhavet. Der er en skøn og lukket 140m2 terrasse samt en udespa, som er placeret lige ud for husets sauna. Det er tilladt at medbringe hund.

Kvalitetshus bygget i 2013 tæt på Søndervig og Vesterhavet

Et skønt og flot hus bygget i gode materialer med lyse vægge og lofter og særdeles praktisk og rengøringsvenlige gulve. Der er 3 gode værelser, en hems, og 2 badeværelser med bruseniche. På det ene badeværelse er der en dejlig sauna og en terrassedør, så I har nem adgang til udespaen.

Skøn lukket terrasse til stor glæde for familien med børn og hund

Da feriehuset er både velindrettet og veludstyret, og fordi terrassen er lukket, kan hele familien med både børn og hund slappe rigtigt af. De store volde omkring huset giver privatliv, og ønsker man en travetur til Vesterhavet eller til Søndervig, er der gode stiforhold lige uden for huset.

En hyggelig udespa, som kan benyttes hele året

At sidde i udespaen om aftenen og nyde stjernehimlen er bare skønt. Og selv på en regnvejrsaften er spaen en oplevelse værd. Huset er desuden smagfuldt indrettet og har alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer i et nyt hus. Den flotte brændeovn er både dekorativ og kan nydes fra både sofaarrangementet og spiseafdelingen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 2013
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 3Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6996 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6996 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022