Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus F4009, Slusen 36, Hvide Sande

Dejligt sommerhus i første række, direkte ved slusen i Hvide Sande. Her er alt indenfor rækkevidde: Perfekt vand til lystfiskeren, hyggeligt byliv og en skøn sandstrand. Huset har udsigts terrasse mod fjorden og slusen, og mod nord en rigtig hyggelig gårdhave.

Er din partner lystfisker og drømmer du om et lækkert sommerhus?

Så skulle du prøve at leje en af de skønne “slusehuse”. Her kan du slappe af i skønne omgivelser, shoppe og hygge på stranden, mens din partner går de 50 skridt hen til fangstpladsen, og hiver aftensmaden i land. Specielt om foråret og efteråret strømmer store flokke af sild gennem slusen i Hvide Sande og i den periode er der næsten fanstgaranti. Fisken kan renses og klargøres i grovkøkkenet, så du slipper for rodet i køkkenet.

Smagfuld indretning og alt i udstyr, sætter rammen om en skøn ferie

Det dejlige rækkehus er virkelig velindrettet, med store soveværelser og masser af lys og rummelighed. Den smagfulde og magelige møblering bidrager til den perfekte feriestemning. Kryb sammen i sofaen foran brændeovnen, og nyd udsigten til Ringkøbing Fjord på en kold dag. På en sommerdag kan du hygge dig på terrassen med et glas koldt hvidvin eller nyde en herlig friskfanget middag tilberedt på grillen i den lukkede gårdhave mellem huset og garagen.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 166 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 113 m²
Byggeår: 2006
Strand: 1300 m
Husdyr: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4009 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4009 i kvik søg boksen på forsiden.

27. 07. 2021