Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4036, Tingodden 228, Årgab

Her får I et flot og charmerende feriehus i Årgab med stråtag. Sommerhuset er placeret på en naturgrund 200 meter fra havet. Feriehuset er hyggeligt indrettet og har god plads til 6 personer og 2 hunde. Der er en skøn udsigt til klitterne mod vest og gode terrasser omkring sommerhuset, som kan nydes dagen lang.

Et hyggeligt feriehus med stråtag i det attraktive Årgab

Dette charmerende feriehus ligger kun 200 meter fra det brusende og imponerende Vesterhav. Her har man muligheden for at holde sin ferie i et skønt sommerhus og med en imponerende udsigt og nærhed til havet. Luften er vidunderlig og forfriskende året rundt, og er man stresset og træt inden ferien, er både krop og sjæl renset og frisk igen efter en ferie i dette sommerhus.

Den lukkede terrasse mod syd er perfekt for familier med børn og hund.

Vesterhavet er alletiders legeplads for familien med børn og hund

I og omkring dette feriehus er der et godt stisystem, som kan benyttes til både traveture eller cykelture, hvis man har cykler med. Klitterne er naturligvis altid velegnet til leg for børn og hund, ligesom alle synes, at ture langs havet er ægte ferie.

Årgab er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er ikke langt til Hvide Sande og dets mange muligheder inden for shopping og restauranter.

En charmerende og spændende indretning i dette hus

Feriehuset er spændende indrettet og fremstår lyst og indbydende med hvide vægge og flotte rustikke klinkegulve. Der er god plads i køkken-alrummet, hvor man kan sidde sammen, eller hver for sig, afhængig af, om man vil se TV eller læse foran den knitrende brændeovn.

Badeværelset bliver renoveret og står klar til sæsonen i 2023.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,005 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 115 m²
Byggeår: 1984
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4036 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4036 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022