Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6616, Nordsøvej 458, Søndervig

På en naturskøn plet i det populære Søndervig ligger dette flotte, totalrenoverede (2018) feriehus med plads til 4 personer (og hund). Indretningen er både lys og moderne, en god kombination mellem det stilfulde look og den klassiske sommerhushygge. På den store terrasse finder alle feriegæster hurtigt en plads i solen, og beliggenheden er ganske ugeneret – tæt på både hav og by.

Stilfuld og hyggelig indretning på én og samme tid

Det flotte feriehus på Nordsøvej 458 har i 2018 gennemgået en totalrenovering, og den lækre og moderne stil skinner klart igennem i indretningen, samtidig med, at den klassiske sommerhushygge er bevaret.

De lyse farver skaber en imødekommende atmosfære, mens de skarpe kontraster sætten prikken over i’et i de stilfulde omgivelser. I stuen står brændeovnen klar til at sprede ekstra varme og feriestemning, og gennem store vinduespartier har I udsigt til den smukke natur, I er omgivet af.

Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og en god stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Der er vandbåren gulvvarme i hele huset, som mindsker strømomkostningerne. Derudover er der Chromecast i stuen.

Stor, lækker terrasse og gåafstand til hav og by

Rundt om huset går en lækker, stor terrasse, hvor I rigtig kan brede jer ud og nyde de solrige dage. Den naturskønne beliggenhed er helt ugeneret, og I har udsigt til det lyngklædte klitlandskab hele vejen rundt.

I kommer til at bo i gåafstand til både stranden og byen, og der er ingen tvivl om, at ferien kommer til at byde på masser af underholdning for alle aldre. Kun 350 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som året rundt byder på imponerende naturoplevelser, og Søndervigs hyggelige bymidte kan ligeledes nås på gåben.

Her er I garanteret en fantastisk ferie midt i den flotte natur.

Hus info 2022

Soverum:   
Grundareal: 1,208 m²  
Sovepladser: 2  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1980
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6616 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6616 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022