Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6014, Holdvej 3, Søndervig

Lækkert kvalitetshus i Søndervig. Det er bygget i 2014 i gode materialer og med sauna og udespa. Huset ligger tæt på Vesterhavet og lige over for Holmsland Klit Golf. Her er der god plads til 6 personersr samt et par børn på hemsen. Den dejlige 140 m2 store terrasse er ideel til familien med børn og hund.

Et indbydende og godt indrettet kvalitetshus med sauna og udespa

I dette hus kan man nyde en ferie i et moderne sommerhus på Holmsland Klit. Huset er smagfuldt indrettet og fremstår særdeles lyst og indbydende. Gulvene er flotte og rengøringsvenlige, og der er 2 lækre badeværelser. Fra det store badeværelse med sauna er der en terrassedør ud til udespaen på terrassen. Huset er forsynet med flere fladskærms-TV, så både de voksne og børnene kan se det, de gerne vil.

Tæt på Søndervig og endnu tættere på Vesterhavet

Fra huset er der ikke langt til Søndervig centrum, og der er cykelsti langs vejen eller et godt stisystem i området. Vesterhavets brusen kan ofte høres fra terrassen, ligesom duften af det kan fornemmes; dette er virkeligt ferie, hvor hverdagens stress og jag forsvinder. Der er høje volde omkring huset, som beskytter godt for vejen og giver privatliv til familien i sommerhuset.

Et skønt hus til familien med børn og hund

Sommerhuset er ideelt til familien med børn og hund. Der er god plads, den lukkede terrasse skaber både privatliv og giver voksne tryghed. Der er en delvist overdækket terrasse, som også er delvist afskærmet. Er man til lystfiskeri, golf eller en aktiv ferie med løb og cykelture, er her gode muligheder inden for kort afstand.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,205 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 111 m²
Byggeår: 2015
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6014 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6014 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022